	12:00 NOON - 1:30 in GC 418	rev. b
I.	Call to order (12:00 pm)	
II.	Approval of the minutes from November 4, 2016	
III.	TEC Membership (10 minutes – 12:00-12:10)	
	A. Need a roster of Subcommittees memberships	
	B. Election (identification) of Representatives	
	1. Community Rep	
	i 2. Student Representatives	
	i	
	ii	
	C. TEC representatives	
	1. Request representatives report to their colleagues & encourage committee par	rticipation
	2. Request each representative serve on at least one subcommittee – thank you! D. April Meeting – change it / or ??	
IV.	TEC Committees (30 minutes – 12:10 – 12:40)	
1 V .	A. Assessment/Accreditation (Joe Zawicki) (15 min)	
	1. CAEP Coordinator (Mary Todd)	
	i. Overview & what to expect on next round of accreditation	
	B. Faculty Development (Jill Gradwell / Shannon Budin) (5 min)	
	C. Field/Clinical Experiences (Rosemary Arioli) (5 min)	
	 Task Stream Developments UUP Teacher Education Task Force Report (Steve Macho) (2 min) 	
V.	Unit Head Report (15 minutes – 12:40 – 12:55) (Wendy Paterson)	
٧.	· ` ` ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '	
	A. Follow Up on Roadmaps & Assessments on web sitesB. Student Assessments of Faculty	
VI.	Certification Office update (15 minutes – 12:55 – 1:10) (Patty Recchio)	
VII.	CEURE/Educational Pipeline Initiatives update (5 minutes – 1:10 - 1:15) (John Sisk	ar)
VIII.	TEUPAC Co-Director (5 minutes –1:15 – 1:20) (Pixita del Prado Hill)	,
IX.	New Business (15 minutes –1:20 – 1:25)	
171.	A. Bylaws review: TEC membership (4-year review as per bylaws), program SPA	writers
	and Unit Head definitions	wiii015,
	B. Provost Perreault plans to attend the February 10 th TEC meeting	

2016-2017 TEC Meeting Dates; 1:00-2:30 in GC 418

D. April Meeting Date is a religious holiday for Christian/Christian Orthodox

Fall 2016 September 9, 2016 –first mtg. October 14, 2016 November 4, 2016 *December 9, 2016@ **noon** *

C. Recruitment – Kathy Wood

Adjournment (1:30)

X.

Spring 2017 February 10, 2017 March 10, 2017 April 14, 2017 *May 12, 2017 @ **noon**